Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile Başlayan Birliktelik!

0
183

idçspor15Yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Seyfi Dingil’in, seçim vaatleri arasında yer alan “Körfez İskenderunspor’a gereken her türlü desteği vereceğim” sözünü tutarak, göreve geldiği günden itibaren takıma sahiplenmesi spor kamuoyu tarafından sevinçle karşılandı. Bu olumlu gelişme karşısında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’un karşılaşmasına ilgi de her geçen gün giderek artıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in Körfez İskenderunspor’a destek vermesinin ardından temsilcimiz oynadığı son 4 karşılaşmada, 2 galibiyet 2’de beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Başkan Seyfi Dingil’in ‘Başka Körfez İskenderunspor Yok!’ kampanyasına, taraftarlarla birlikte protokol üyeleri de karşılaşmalara yoğun ilgi göstermeye başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu 5 Temmuz Stadında oynanan Ankaragücü maçını; Hatay Valisi Celalettin Lekesiz başta olmak üzere Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam vekili İrfan Demiröz, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Köksal Özkapu, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, işadamı Recep Atakaş, İskenderun Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda taraftar topluluğu izledi.

Karşılaşma öncesinde Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in her iki takım kaptanı ve hakemlere çiçek vererek centilmenlik örneği göstermesi taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. Karşılaşmada grubun güçlü ekiplerinden olan ve bünyesinde  6 süper lig oyuncusu barındıran Ankaragücü karşısında alınan beraberlik protokol üyeleri tarafından ayakta alkışlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here