Belediye Başkanı Civelek Akarca Köyü Sakinleriyle Bir Araya Geldi

0
540

civelek-akarca1İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, hafta sonu Akarca köyü sakinleriyle bir araya geldi. Akarca Köyü Düğün Salonu’nda, köy sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Yusuf Civelek, çalışmalara değindi.

Ortadoğu’nun sıkıntılı olduğu bu zamanda, birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine değinen Belediye Başkanı Civelek; “Birbirimize ve memleketimize sahip çıkacağız. Bugün Ortadoğu ülkelerinin yaşadığı sıkıntıyı yaşamıyorsak bu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve cumhuriyet sayesindedir” dedi.

Belediyenin tek kuruşunun ziyan edilmeden, halkın ve kentin gerçek ihtiyaçlarına yönelik çalışma ve hizmetler yapıldığını belirten Belediye Başkanı Civelek, yeni içmesuyu şebeke döşeme çalışmasının yüzde 90’ının tamamlandığını, halkın musluktan sürekli akan sağlıklı, temiz suyu içeceğini, yeni şebekeyle belediyemizin ve halkımızın bütçesine tasarruf sağlanacağını söyledi.

civelek-akarca2

Sosyal belediyecilik yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Halkımızın gerçek ihtiyacına yönelik çok güzel çalışmalar yaptık. Halkımız her şeyin en güzeline layıktır. Biz de halkımıza layık olmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanlığı meslek değil, görevdir” şeklinde konuştu.

Çamlık Mahalle Muhtarı Ferhat Çalışkan’ın da katıldığı toplantıda, muhtarların halkın gönlünden gelen seçilmişler olduğunu belirten Başkan Civelek; “Muhtarlar şu parti, bu parti ayrımı olmadan direk halkın birinci derecede temsilcileridir. Sizler halkın ta kendisisiniz” diye konuştu.

Akarca köyü sakinleri, konuşmaların ve samimi bir sohbetin ardından Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e, ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here