Bekbele Fatih Ortaokulu’ndaki Dersliklere Şehitlerimizin İsimleri Verildi

0
509

İskenderun Bekbele Fatih Ortaokulu’nda aziz şehitlerimizin anısına hayrat ve teşrifat töreni tertip edildi. Bekbele Fatih Ortaokulu bahçesinde icra edilen açılış töreni; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayarak, yaklaşık 10 yıl önce şahadete intikal eden Şehit Hv. Shh. Er Burak Görürüm’ün anısına ailesi tarafından yaptırılan hayrat çeşmesinin kurdele kesiminin yapılması ve 51′ nci Bakım Fabrika Müdürlüğü tarafından bakım ve onarımı yapılarak, aziz şehitlerimizin isimlerinin verildiği dersliklerin ziyaret edilmesi ile devam etti.

Program esnasında; Bekbele Mimar Sinan Camii İmam – Hatibi Faruk Fettah’ın eşliğinde tüm şehitlerimizin ruhuna izafeten Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunarak, yüce devletimizin ve asil milletimizin selameti için dua edildi.

Törene; İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, 51’nci Bakım Fabrika Müdürü Albay Can Afacan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadir Başar, Şehit Aileleri ve diğer davetliler katıldı.

Şanlı Ordumuza Destek Zinciri

Kaymakam Yönden, Bekbele Fatih Ortaokulu’nda aziz şehitlerimizin anısına icra edilen hayrat ve teşrifat töreninde iken protokol üyelerimizin, şehit ailelerimizin, öğretmen ve öğrencilerimizin de katılımıyla, ‘’Kalbimiz Sizinle Barış Pınarı’ yazılı levhalar ile selam duruşu halinde, şanlı ordumuza destek zinciri oluşturdu.

Bekbele Fatih Ortaokulu’ndaki dersliklerine; Şehit Hv. Shh. Er Burak Görürüm, Şehit J. Asb. Kd. Bçvş. Ferhat Gedik, Şehit J. Asb. Kd. Çvş. Metin Kıldış, Şehit Uzman Çavuş Ayhan Say, Şehit Polis Memuru Burhan Mercan, Şehit Jandarma Er Fatih Yonca, Şehit Piyade Onbaşı Mete Can, Şehit Piyade Onbaşı Mesut Cengiz isimleri verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here