Bayram Denetimleri Arttırıldı

0
53

Hatay Büyük Şehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde denetimlerini sıklaştırdı.

Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzur içinde bir bayram geçirmeleri amacıyla; Süpermarket ve marketlerin dondurulmuş gıda, çikolata ile et reyonları, sebze ve meyve satıcıları, kuruyemiş dükkânları, pastaneler ile kurbanlık satış alanları denetlenerek eksik görülen konular hakkında uyarılarda bulunuldu.

Büyük Şehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan yapılan denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Başkanımız Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda artarak yaptığımız denetimlerde,  vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güven ortamında rahatlıkla alışveriş yapmalarını sağlamaktır” dedi.

Bölge Zabıta ekiplerinin sorumluluk alanında bulunan işyerlerinin denetiminde eksik görülen konular hakkında esnafa uyarılar yapıldığını kaydeden Mehmet Kaplan; bayramın son gününe kadar çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ve vatandaşların herhangi bir olumsuzluk karşısında 153 nolu telefona şikayetlerini bildirmeleri gerektiğini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here