Batıgöz ile Eczacı Teknisyenleri Derneği Arasında Protokol İmzalandı

0
183

Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi ile İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği arasında indirim protokolü imzalandı.

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği yöneticileri, çalışanları, dernek üyeleri ile onların birinci derece yakınlarına (anne, baba, eş çocuk) muayenelerde %20, tetkiklerde %15, lazer ve ameliyatlarda %10 indirim uygulanacak protokol, Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi İşletme Müdürü Saffet Ok ve İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik arasında imzalandı.

Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezinde düzenlenen protokol imza törenine, Tıp Merkezi İşletme Müdürü Saffet Ok, Pazarlama ve İş Geliştirme Sorumlusu Mehmet Gassaloğlu, Göz Doktorları Op. Dr. Firas Şimşek ile Op. Dr. Alper Gülücü, İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve yönetimi ile üyeleri katılım gösterdi.

Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezinin açılmasından oldukça memnun olduklarını kaydeden Dernek Başkanı Çelik; “Rekabet olması iyi. Diğer branşları da bünyenize kattığınızda daha da iyi olacaktır. İnsanlarımızın da seçme şansı olacak. Kentimiz için hayırlı olsun” dedi. Çelik, konuşmasının ardından merkez yetkililerine Atatürk Portresi hediye etti.

Bu anlamlı hediye için teşekkürlerini ileten Pazarlama ve İş Geliştirme Sorumlusu Mehmet Gassaloğlu, bölgedeki ciddi bir boşluğu doldurduklarını söyledi.

Kent halkına hizmet noktasında büyük bir ihtiyacın karşılandığını kaydeden Op. Dr. Firas Şimşek ise hastaların Büyükşehirlere gitme durumlarını engelleyeceklerini kaydetti. Cihaz, ekipman ve hekim kadrosu olarak hazır olduklarını ifade eden Şimşek; “Başka şehirlere gitme zorunluluğu ve zorluğu artık yaşanmayacak. Hastalarımız da zamanla görecek. Hatay’da tek olan OCT-Anjigrafi cihazımız ve Smile lazer cihazımız ile gerekli müdahaleleri yapabileceğiz.

Arkamızda 15 senelik deneyimli bir kadro desteği var. Akademik desteği ihtiyacı olduğunda hocalarımız buraya gelecek. Yani hastalar başka şehre gitmeyecek, hocalar ayağına gelecek” diye konuştu.

İşletme Müdürü Saffet Ok da, cihaz ekipman anlamında en iyi markaların bünyelerinde olduğunu kaydederek; “Smile teknolojisi merkezimizde. Tüm Türkiye’de 5 tane olan cihazın biri İskenderun’daki merkezimizde. Bölgede ciddi bir ihtiyaç ve potansiyel olduğu gördük. İnsanlarımız, bizim için kolay olan bir operasyon için bile şehir dışına gidiyorlardı. Artık başka şehirlere gitmeye gerek olacak. Hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

Op. Dr. Alper Gülücü, katarakt, gözyaşı, kornea, akıllı mercek gibi gözle ilgili yapılabilecek tüm ameliyatların merkezlerinde yapılabileceğini söylerken; “Hem hekim kadromuz, hem cihaz donanımımız buna uygun. Ciddi bir yatırım yapıldı” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dernek yönetici ve üyelerine hastane gezdirildi ve indirim protokolü imzalandı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here