“Başkanlık Halkımızın Gönlünün Tahtıdır”

0
99

civelek-oda ziyaretleri1Belediye Başkanı Civelek, Esnaf Odalarını Ziyaret Etti. Esnaf Ziyaretlerde Memnuniyetlerini Dile Getirdi…

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, esnaf odalarını ziyaret etti. Ziyaretlerde, esnafın Belediye Başkanı Civelek’in esnafa karşı olumlu, yapıcı yaklaşımları ve çalışmalardan duyduğu memnuniyet damgasını vurdu.

Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de eşlik ettiği ziyaret programı kapsamında, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası ziyaret edildi.

Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek’e çiçek takdim eden Oda Başkanı Uğur Fırat; “Beraber mecliste beş sene boyunca birbirimizi kırmadan İskenderun’a hizmet ettik. Allah tekrar nasip etti, kendisine bu yolda, yolunun açık olmasını, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yolunuz açık olsun Başkanım” diye konuştu.

Halkın ödediği paralarla oluşan bütçenin çarçur edilmediğini, halkın en önemli hayati ihtiyaçlarının yerine getirildiğini anlatan Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Halkımız teveccüh gösterir devam edersek bu kutsal göreve, bu hizmetin şarkısına huzurun, barışın devamına katkıda bulunmaya çalışacağız. Söz halkımızındır” dedi.

Dürüst ve İlkeli Çalışmanızdan Memnunuz

Ziyaret, S.S. İskenderun 1 Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile sürdü. Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç; “Belediye Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Yüzeysel değil, kalıcı, altyapı çalışması yaptı. Asfalt da yaptı. Altyapı çalışmasından dolayı biraz sıkıntı çekildi ama bunun sonu rahatlık olacak. Dürüst ve ilkeli çalışmanızdan memnunuz” diye konuştu.

civelek-oda ziyaretleri2

Daha sonra Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası da ziyaret edildi. Konukları İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı ve Demokrat Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Yardımcıoğlu karşıladı. Esnafın her zaman yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Civelek; “Esnaf, sanayinin, gelişmenin motorudur” dedi.

İskenderun Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Odası ziyaretinde, özellikle altyapı, içmesuyu şebeke çalışması, yeni itfaiye hizmet binasının önemine değinen Oda Başkanı Musa Mert, yapılan iskeleden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mert; “Sahil çok güzel oldu. İskele yılların özlemiydi. İskele yaptınız, bu özlemi giderdiniz, sağ olun” dedi.

Yolunuz Açık Olsun…

Ardından, İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası ziyaret edildi. Burada konukları, Oda Başkanı Nurettin Tabaş ve yönetim kurulu karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tabaş; “Başkanım yaptığınız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu yolda sizlere başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun” dedi.

Birlikteliklere İhtiyaç Var

Esnafların ahilik kültürünün önemine değinen Başkan Civelek, dünyada en fazla bu kültüre ihtiyaç olduğunu vurguladı. Göz göze temasın yerini hiçbir şeyin tutmayacağını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Esnaflarımızın aylık kahvaltı toplantısı bunu çok güzel karşılıyor. Birlikte, bir arada olunuyor,  problemler paylaşılıyor. Karşılıklı diyalogla çok şey çözülebilir. Esnaflar olarak bunu sağladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Toplum olarak bu birlikteliklere, bir arada olmaya ihtiyaç var” dedi. Ziyarette, İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi Uğur Fırat’a birleştirici, kaynaştırıcı yönünden dolayı teşekkür edildi.

Başkanımızla Beraber Kente Huzur Geldi

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası da ziyaret edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu; “Belediye Başkanımızdan esnaf olarak çok memnunuz. Geldiği günden beri esnafımızı huzursuz ve rahatsız etmemiştir. Her zaman esnafın yanında olmuştur. Başkanımız seçildikten sonra kente huzur, barış getirdi. Bu huzur ve barış ortamı esnafın üzerinde de etkili oldu. Esnafımız bunu hiç suiistimal etmedi. Karşılıklı iletişimle bu ortam sağlandı. Başkanımızdan çok memnunuz. Hizmetleri için çok teşekkür ediyoruz. Tekrar seçilmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

civelek-oda ziyaretleri3

Her zaman halkımıza layık olmaya çalıştığını belirten Belediye Başkanı Civelek; “Belediye Başkanlığı kutsal ve onurlu bir görevdir. Biz bu kutsal göreve layık olmaya çalıştık. Halkın gönlünün tahtıdır bu” dedi. Seçimlerin bir kısmet olduğunu ifade eden Başkan Civelek; “Halkımız teveccüh gösterir, tekrar bu onurlu ve kutsal göreve layık görürse, aynı şekilde halkımızın ihtiyacına dönük çalışacağız” diye konuştu.

İskenderun Terziler Odasına da ziyarette bulunuldu. Oda Başkanı Mehmet Ordulu yaptığı konuşmasında, özellikle içmesuyu çalışmasının İskenderun için bir elzem olduğunu belirtti.

Ziyaret programı kapsamında, İskenderun Kasaplar Odası da yer aldı. Oda Başkanı Mustafa Er, giriş katı balık pazarı katlı otopark yapılacak olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek, esnafların Hafta tatili ruhsatının gündeme gelmesi üzerine, bunun Bakanlar Kurulu kararıyla belirlendiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, ziyaret programı sırasında, esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı ve hatırlarını sordu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here