Başkan Vurucu En İyi İlçe Belediye Başkanı Ödülünü Aldı

0
101

Kent&Başkan isimli aylık Belediye Haber Dergisinin düzenlediği Akdeniz Bölgesindeki Büyükşehirler içinde En Başarılı İlçe Belediye Başkanı ödülüne layık görülen Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu Belen’e gurur yaşattı.

Bilecik İlçesi Şeyh Edebali Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Eski Başbakan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Ödül Kazanan Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Akdeniz Bölgesindeki Büyükşehirler İçinde En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Ödülüne layık görülen Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ödül töreninin ardından şu açıklamalarda bulundu; “Yaptığımız hizmetleri sadece vatandaşlarımızın takdirini almak, onları memnun etmek, daha kaliteli bir yaşam sunmak için yapıyoruz. Böylesine anlamlı ve sadece vatandaşlarımızın oyunu alarak bir ödül almış olmak beni ve ekibimi mutlu etmenin yanında doğru işler yaptığımıza olan inancımızı kuvvetlendirdi. Bu zamana kadar sadece Belen dedik. Sevdamız Belen, davamız Belen, yolumuz Belen dedik. Çalışmaktan ya da yorulmaktan bir an olsun kaçmadık. Yolumuzdan da, davamızdan da, asla sapmadık. Sizler istediniz biz yaptık.

Her anlamda yepyeni, çağdaş, modern bir Belen için çalıştık. Kalp kırmamaya, gönül almaya gayret ettik. Birlikte üzüldük birlikte sevindik. “Biz Bir Söz Verdik” diyerek çıktığımız hizmet yolunda, Akdeniz Bölgesini kapsayan en başarılı İlçe Belediye Başkanı oylamasında ilk sırayı alarak, Kent & Başkan ödülüne sahip olmak, bizlere nasip oldu. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here