Başkan Tosyalı, MHP ve Ülkü Ocaklarını Ziyaret Etti

0
59

Kent genelinde, sendika, oda, siyasi partiler, stk ziyaretlerini sürdüren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilk olarak MHP ilçe teşkilatına ziyarette bulundu. Başkan Tosyalı, burada MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun halkına en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdiklerini belirterek; “Sık sık siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve kanaat önderleri ile bir araya geliyoruz. İskenderun’un geleceği konusunda sürekli iletişim halinde olup her türlü fikri, öneriyi önemsiyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. MHP’yi ziyaretimizde belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler vererek halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Göstermiş oldukları yakın ilgi ve sıcak karşılamalarından dolayı İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve teşkilat üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt; “Siyasetin temel prensibi halka hizmettir. Bu çerçevede hepimiz halkımıza hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Hepimiz bu memlekette yaşıyoruz. Bu memlekete taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Başkan Fatih Tosyalı daha sonra MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ile birlikte İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu’nu ziyaret etti.

Saraçoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar diledi. Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken çeşitli konularda görüş alışverişlerinde de bulunuldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here