Başkan Tosyalı, İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

0
16

100 Akülü Tekerlekli Sandalye Daha Sahiplerini Buldu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara talepleri doğrultusunda akülü tekerlekli sandalye dağıtmaya devam ediyor.

İskenderun Belediye binası önünde düzenlenen bir törenle akülü tekerlekli sandalyeler sahiplerine teslim edildi.

Bugüne kadar çok sayıda ihtiyaç sahibi kişilere akülü tekerlekli sandalye dağıtımı yapan Başkan Tosyalı, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel’in de katıldığı programla yüz akülü sandalyeyi daha ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ihtiyaçlarını kendilerinin karşılayabilmesi, evden dışarı çıkıp, rahatlıkla şehirde gezebilme imkanı sunan akülü tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturmayı sürdüreceklerini de ifade etti.

Dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Tosyalı, göreve geldiği günden bu yana ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye hediye ettiklerini ifade ederek; “Bugüne kadar evlerinden dışarı çıkamayan engelli kardeşlerimiz artık dışarıda ihtiyaçlarını kendileri giderebiliyor, şehirde gezebiliyorlar. Ben de bu sevince ortak olmaktan çok mutluyum”  diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı bu güzel ve sosyal hizmetinden dolayı tebrik eden Milletvekili Abdülkadir Özel ise; “Gerçekten çok önemli bir görev üstlenmiş. Bu konuda yapılan çalışmalar engeli kardeşlerimiz tarafından baktığımızda çok önemli” dedi.

Belediye Başkanı Tosyalı ile Milletvekili Abdülkadir Özel tümü ihtiyaç sahibi olan 100 kişiye akülü tekerlekli sandalyeleri kendi elleriyle teslim ettiler. Sandalyeleri teslim alan engelli vatandaşlar ve aileleri ise Başkan Tosyalı teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here