Başkan Tosyalı; “Eğitime Destek Olmaya Devam Edeceğiz”

0
42

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Tosyalı, her zaman eğitime destek olmaya devam edeceklerini önemle vurguladı.

Samimi karşılamadan ötürü teşekkürlerini ileten Başkan Tosyalı; “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Köseoğlu ziyaret ederek değerli eğitimcilerimiz ile bir araya geldik. Emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam temennisinde bulunarak Belediye olarak eğitime destek olmaya devam edeceğimizi belirttik. Bu vesileyle bir kez daha mesleğini fedakarca icra eden tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım” dedi.

Başkan Tosyalı ziyaretin ardından ‘Öğretmenimin Kadrajından’ adlı fotoğraf yarışması ödül törenine katılım gösterdi. Dereceye giren öğretmenlere ödüllerini takdim eden Başkan Tosyalı, onları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ardından yarışmaya katılan öğretmenler tarafından Belediye Binasında açılan resim sergisini ziyaret eden Başkan Tosyalı, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutladı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here