Başkan Seyfi Dingil Personeliyle Bayramlaştı

0
97

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan Bayramı dolayısı ile daire müdürleri ve belediye personelleri ile bayramlaştı.

Meclis salonunda belediye personeli ile bayramlaşan Başkan Seyfi Dingil, personelin Ramazan bayramını kutladı ve bütün personelle tek tek bayramlaştı.

İskenderun’da mutlu ve huzurlu bir Ramazan geçirdiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destek ile güzel çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. Daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz. Sosyal belediyecilik konusunda İskenderun’da birçok çalışmaya hep birlikte imza attık.

Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Biz halkımız ve sizler için özverili çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hedefimiz hep birlikte en güzeli, en iyiyi, en doğruyu yapmak” diye konuştu.

Başkan Seyfi Dingil ayrıca bayram günlerinin birlik ve beraberliği pekiştirerek, dargınlıkları giderdiğini belirterek personele huzur dolu bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here