Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

0
82

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, İSTE Rektörü danışmanı Kaan Baltacıoğlu ve beraberindeki araştırma görevlileri ile Tosyalı Fen Lisesi Müdürü Fatih Ulaş İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil Belediyenin çalışmaları hakkında da bilgiler vererek; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Toplumun her kesimine faydalı işler yapmanın mücadelesini veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. İskenderun’un her anlamda kalkınması ve gelişmesi noktasında her türlü fikri öneriyi önemsiyoruz. Neticede amacımız halka hizmet etmektir” dedi.

Halka hizmet noktasında sürekli dayanışma ve yardımlaşma içerisinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Zaman zaman belediyelerimizi ve kurumlarımızın temsilcileri ile bir araya geliyoruz. Yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, konukları ile bir süre sohbet ederek farklı konularda fikir alışverişinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here