Başkan Seyfi Dingil, Esnafları ve Vatandaşları Ziyaret Etti

0
64

Yerel yönetim anlayışı çerçevesinde sosyal belediyecilik ilkesi ile hareket eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle gezileri ve esnaf ziyaretleri ile İskenderunlularla buluşmaya devam ediyor.

Göreve geldiği günden beri esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çarşı merkezinde esnafları ziyaret etti, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaf ve vatandaşlarla da sık-sık bir araya gelen Başkan Seyfi, Dingil, gerçekleştirdiği ziyaretlerde hemşerileri ile hasbıhal etti, hatır sordu. Esnafa hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Seyfi Dingil, vatandaşla sohbet edip, taleplerini dinledi.

Bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını kaydeden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Daha modern ve yaşanabilir bir kente sahip olmak adına, ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemizin geleceğini şekillendirecek projelerimizi sizlerin desteği ile hayat vermeye devam edeceğiz.

İskenderun’un her yönden gelişmesi ve kalkınması adına birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi daha çok önemsiyoruz. İşlerimizin yoğunluğundan fırsat bulduğumuz her an hemşerilerimizle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinliyor, sohbet ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here