Başkan Savaş’tan Hatayspor’a Moral ve Motivasyon Ziyareti

0
104

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor Tesislerine yaptığı ziyarette teknik heyet ve oyunculara moral ve motivasyon desteğinde bulundu. Hatayspor Başkanı Hikmet Çinçin, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Savaş; “Hatayspor’un şampiyon olarak Bank Asya 1. Lige yükselmesini arzu ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Savaş’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını kaydeden Hatayspor Başkanı Hikmet Çinçin; “Sayın Başkanımız bizi bugüne kadar sağ olsun hiç yalnız bırakmadı, maddi ve manevi desteğini esirgemedi. Ara transferlerde ve Turgutlu maçının primlerinde destek oldu. Son yapılan transferlerle 24 kişilik geniş ve alternatifli bir kadro oluşturduk. Hedefimiz şampiyonluk! Hassas bir döneme giriyoruz. Atılacak ya da yenilecek bir golün, bir sarı veya kırımızı kartın telafisinin olmadığı günler olabilir. Değerli hocamız Ali Güneş’e ve futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızdan bizlere maçın son düdüğüne kadar desteklemelerini rica ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

Kişisel olarak reklam yapmayı sevmeyen bir insan olduğunu belirten Başkan Savaş ise; “Hatayspor hepimizin gözbebeği ve ortak sevdamızdır. Bununla birlikte şehrimizde amatör-profesyonel tüm spor branşlarına destek oluyoruz, imkân sunuyoruz. Sıkıntıları en asgari düzeyde olan kulüplerden biri Hatayspor’dur. Takımımızın ligin 2. devresinde göstereceği performansla aradaki küçük puan farkını kapatarak şampiyon olacağına inanıyorum. Sizlere inanıyor, güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Buluşmada ara transfer döneminde takıma katılan yeni oyuncular Yusuf, Mertcan, Samet, Mehmet Yiğit ve Berkay için temsili imza töreni düzenlendi. Hatayspor Başkanı Çinçin imza töreninde, Adana’da santrafor mevkiinde oynayan Ahmet Dereli’nin de imza atacağını bildirdi. Hatayspor Teknik Direktörü Ali Güneş ve takım kaptanı Erhan Çatalcam da verilen bu desteğe ve güvene layık olmaya çalışacaklarını belirttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here