Başkan Savaş Pac Meydanı’nda İncelemelerde Bulundu

0
85

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, vatandaşların ve araç trafiğinin rahatlaması için İskenderun ilçesindeki PAC Meydanı’nda battı-çıktı projesindeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Battı çıktı projesinin son durumu hakkında bilgi veren Başkan Savaş; “Battı çıktı projesinin battı bölümündeki asfaltın zemin tabakası dökülüyor. Bordurlar ve peyzaj çalışmaları da en kısa süre içerisinde yapılacak. Bayram içerisinde geçici olarak yolları açmayı düşünüyoruz. Daha sonra da on günlük işlerimiz var. Ama yaklaşık yirmi gün sonra tamamen 1700 metre uzunluğunda olan projemizi daha önce yapmış olduğumuz Atatürk Battı Çıktı Projesi’ne bağlamış olacağız.

Bu şekilde İskenderun’un trafiği %30 oranında rahatlamış olacak. Yaklaşık bir senedir İskenderunlu hemşerilerimiz biraz yoruldular ama bayramdan sonra projemiz tamamlandıktan sonra rahatlayacaklar. Proje tamamlanınca da trafik akışı rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde gerçekleşecek. Bu dev projemiz Hatay’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Kurban Bayramı vesilesi ile de hemşerilerimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here