Başkan Savaş; “Kentimizi Geleceğe El Ele Taşımak İçin Yepyeni Bir Yıl Bizi Bekliyor”

0
74

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yeni yıl münasebetiyle yayınladığı mesajında birlik, beraberlik mesajları verdi.

2018 yılının hem dünyamız hem de ülkemiz için acıların ve mutlulukların harmanlandığı bir yıl olduğunu kaydeden Başkan Savaş; “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne dek öncelikle Hatay’ın tarihi mirası olan hoşgörü ikliminin devamını sağlamak için çaba harcadık. Adaletin ve eşitliğin olmadığı yerde huzurun da olmayacağının farkındalığıyla her ilçemizin ihtiyaçları ve önceliklerini gözeterek vatandaşlarımıza hizmet ulaştırdık. Hatay’ı müzmin olarak nitelendirilen sorunlardan arındırdık. Elbette hizmetin tanımını yalnızca bir kentin fiziki koşullarını iyileştirmek olarak kurgulamadık. Bireylerin kendilerini her anlamda geliştirerek ve yenileyerek yaşama farklı perspektiflerden bakabilmesini sağlamak için kültürel, sosyal ve eğitsel faaliyetlere de önemle eğildik.

Şimdi yeniden ve daha büyük bir kararlılıkla kentimizi geleceğe el ele taşımak için yepyeni bir yıl bizi bekliyor. Beraberlik ruhumuzu daha da güçlendirerek ve iş birliği içerisinde olmayı sürdürerek sevdalısı olduğumuz Hatay’ımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Tecrübemizi yeni heyecanlarımızla perçinleyerek kentimizi kalkındırmak için emek vereceğimiz yeni bir yılın başlangıcında, tüm hemşerilerimi sevgiyle kucaklıyor, 2019’un herkese barış, huzur ve sağlık diliyorum” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here