Başkan Savaş: “Hatay’ın İhtiyacı Olan Huzur ve Hizmeti Vereceğiz”

0
62

lütfü savaş41Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, seçim çalışmalarını gün boyu yaptığı görüşmeler ile aralıksız olarak sürdürdü.

Lütfü Savaş’ın ilk durağı Hatay İl Seçim Kurulu oldu. Savaş,  Antakya Adalet Sarayı’na giderek Hatay İl seçim Kurulu’na resmi adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Başkan Savaş’a burada CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu eşlik etti.

Başkan Savaş’ın ikinci durağı Orhanlı Mahallesi’nde ikamet eden Özdemir ailesi oldu. Özdemir Ailesi ziyaretinde mahallelinin yoğun ilgisiyle karşılanan Savaş, Hatay’ı birleştirme ve mozaik yapıyı korumak mantığıyla Hatay’ı yönetmeye talip olduğunu ifade ederek, Hatay’ı bölme girişimlerine karşı her zaman tetikte kalınması gerektiğini kaydetti.

lütfü savaş42

Aksaray Mahallesi’nde ikamet eden Kahraman ailesine de misafir olan Başkan Savaş, burada da sevgi gösterileriyle karşılandı. Hatay’ın ihtiyacı olan huzur ve hizmeti vermek için yola çıktıklarını ve bu amaçla hazırlanması 3 yılı bulan ve halkın teveccüh göstermesi halinde hayata geçirilecek master planları hazırladıklarını söyledi.

Savaş’ın sonraki durağı kısa adı AYDER olan Armutlu Yardımlaşma Derneği oldu. Burada toplanan hemşerileriyle Büyükşehir konusunda karşılıklı sohbet eden Başkan Savaş, altyapı ve üst yapı sorunları giderilmiş, sosyal barışı sağlanmış bir Hatay oluşturmak amacıyla var güçleriyle çalışacaklarını belirtirken, bu noktada kendisine ve partisine gönül vermiş vatandaşların aktif olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Savaş, proje üretmekten aciz ve Hatay’a kazandıracak bir şeyi olmayanların, Hatay’daki kozmopolit yapıdan faydalanma girişimlerine en güzel cevabı halkın sandıkta vereceğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here