Başkan Savaş Erzin ve Payas’ta Vatandaşlarla Buluştu

0
62

lütfü savaş11Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş Erzin ve Payas’ta vatandaşlar ile bir araya geldi. İlk olarak Erzin’e bağlı Kuyuluk köyünde köy halkı ile bir araya gelen Başkan Savaş köylülerin sorunlarını dinledi. Savaş buradan Erzin’in Başlamış köyüne geçti. Köylüler Başkan Savaş’a yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların ilgisinden memnun kaldığını ifade eden Başkan Savaş; “Büyükşehir ile birlikte hizmetlerimizi Hatay’ımızın en uç noktalarına kadar taşıyacağız. Sizlere hizmet etmek benim için şereftir” dedi.

Başkan Savaş Erzin’deki köy ziyaretlerine Kızlarçayı, Yoncaduzu ve Gökgöl köyleri ile son verdi. Erzin ilçe merkezinde Hüseyin Börklü’nün vefat eden eşi ve Aydın Yıldırım’ın annesinin cenaze törenlerine katılan Başkan Savaş, buradan Payas’a geçerek Mengüşlü ailesinin cenaze törenine katıldı. Savaş ev halkına başsağlığı diledi.

Payas ilçesine bağlı Kozludere köyünde köy muhtarlığında köy sakinleri ile bir araya gelen Savaş buradan Çağlalık köyüne geçerek burada muhtar ve köylüler ile buluştu.

Payas Kultul mahallesinde İbrahim Çetinalp’in ev sahipliğinde ev toplantısı yapan Başkan Savaş, Payaslılara Büyükşehir projelerinden bahsetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here