Başkan Güven, “Bu Belayı Başımızdan Defedeceğiz”

0
51

Arsuz Belediyesi, başta halkın ortak kullanım alanları olmak üzere esnaf ve vatandaşlara maske dağıtmaya devam ediyor. Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin, Başkan Yardımcıları ve Muhtarlar ile birlikte Gözcüler ve Uluçınar mahallelerinde maske dağıttı. Covid19 tedbirleri kapsamında salgınla mücadele eden Arsuz Belediyesi, koruyucu maske dağıtımını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Her şeyden önce halkın sağlığını düşündüklerini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven; “Salgınla mücadele kapsamında ilk günden itibaren tüm birimlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikle pazarlarda, halkımıza maske ve dezenfektan dağıttık. Okullarımız, camilerimiz, otobüs duraklarımız, sağlık ocakları, eczaneler, kurum binaları ve toplu yaşam alanlarımızda ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizde rutin çalışmalarını daha da hızlandırdı. Kendi kurduğumuz atölyelerde ürettiğimiz maskelerin yanında, dışardan temin ettiğimiz maskeleri öncelikli toplu kullanım alanları olan mahallelerimize dağıttık. İlçe genelinde tüm mahallelerimize temin ettiğimiz maskeleri dağıtmaya devam edeceğiz.

Son dönemlerde verilere baktığımızda, virüsten kaybettiğimiz kişi sayısında azalma ve iyileşen hasta sayısında artış söz konusu. Ancak tedbiri elden bırakmamak gerekir. Rehavete kapılmadan sorumluluğumuzu bilmek, kurallara uymak zorundayız. Vatandaşlarımız biraz daha dişini sıksın. İnşallah bu belayı da başımızdan defedeceğiz. Biraz daha sabırlı olalım ve mümkünse evimizde kalalım” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here