Başkan Fatih Tosyalı Yangından Etkilenen Vatandaşları Ziyaret Etti

0
61

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen-Arsuz bölgesinde orman yangınından etkilenen yerleşim yerlerindeki aileleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlk olarak Belen Bölgesinde yangından etkilenen vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “En büyük tesellimiz can kaybının olmaması” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı; “Yangın çıkar çıkmaz tüm ekipler yangın söndürme çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Yoğun bir çalışmanın ardından yangın bir süre sonra kontrol altına alındı. Şuan ekipler soğutma faaliyetlerine devam etmektedir. Valiliğimiz, belediyelerimiz tüm kurumlarımız koordinasyon içerisindeyiz. Mağdur ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız”  dedi.

Vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Başkan Fatih Tosyalı; “Sağ olsun Bakanlarımız hemen yangın yerlerine geldiler. İncelemeler yaptılar. Kurumlarımız hasat tespit çalışması yapıyor. Rabbim cümlemizi her türlü görünür, görünmez kazadan beladan korusun. Gücümüz ve imkânlarımızın ölçüsünde, her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Onlara her konuda destek ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here