Başkan Fatih Tosyalı, Konuklarını Makamında Ağırladı

0
98

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, toplumun farklı kesimlerinden ziyaretine gelen konuklarını makamında ağırlamaya devam ediyor.

İskenderun Tapu Müdürü Yıldırım Güneş, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Hatip Şeran ve beraberindeki heyet, Antakya Uzunalıç Mahallesi Muhtarı Mustafa Gezer ve beraberindeki heyet, Sarıseki İlkokulu Müdürü Kadir Satun, Okul Aile Birliği üyeleri ve minik öğrenciler İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Değerli hemşerilerimize hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde sorunları yerinde tespit ediyoruz. Görüş, öneri ve düşünceleri dinliyoruz. Tüm çalışmalarımız belirli bir program çerçevesinde devam ediyor ” dedi.

“Bizim İşimiz Gücümüz Millet”

Başkan Tosyalı, gelen ziyaretçilerle belediyenin projeleri ile ilgili bilgiler paylaşarak; “İskenderun’u her yönden daha ileri götürmenin gayreti içerisindeyiz. Daha modern daha yaşanılabilir bir İskenderun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişlerinde de bulunuldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here