Başkan Civelek; “Koltuk İçin Değil Hizmetin Devamına Adayım”

0
138

yusuf civelek4İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Hürriyet Mahallesinde miting düzenledi. Cumhuriyet, Hürriyet, Savaş, Yenişehir, Süleymaniye mahalleleri mitingi, Grup Sıla konseri ile başladı.

Miting alanına, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, partililer ve eşi Dr. Ümran Civelek’le birlikte yürüyerek gelen Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

Havai fişek gösterisi ile renklenen mitingde, konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Halkımıza çalmayacağız, çaldırmayacağız, çalışacağız diye söz verdik ve sözümüzü tuttuk. Sözünü tutamayanlar hüsrana uğrayacaklardır, göreceğiz” dedi.

yusuf civelek5

AVM önünde trafik üst geçit yapılacağını, Feyezan kanalı projesinin hazır olduğunu belirten Belediye Başkanı Civelek; “Deniz suyu basacağız motorlarla, yeni imar planında iki tarafı gezinti alanı olacak. 72 saatte bir su devredecek. Devasa motorları da güneş enerjisinden elektriğini alacak ve yük getirmeden pırıl pırıl feyezan kanalı olacak. Bazı projeleri görüyoruz, Feyezan kanalında gondol gezdirecekmiş. Gondol gezdirecekseniz denizde gezdirin. Bizde çılgın proje yok, akıllı proje var, hayata geçirilebilen, halkın yaşamını kolaylaştıran. mutluluğunu arttıran, halkın parasını çarçur etmeyecek gerçekçi projeler var” dedi.

Yerel seçimde adayların çok doğru tesbit edildiğini ifade eden Hatay Milletvekili Hasan Akgöl; “İskenderun Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Dr. Yusuf Civelek kendini çalışmalarıyla, hizmetleriyle ispat etmiş, deneyimli, dürüst Başkanımız. Kazanacağından son derece eminiz” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in sayısız hizmet ve çalışmalar yaptığını belirten Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; “En önemli bulduğum çalışması Fransızlardan kalan su şebekesini değiştirmiş olmasıdır. İskenderun’da halk sağlığı açısından yapılması gerekip de yapılmayan hizmetti. Başkanımız Yusuf Civelek, sadece hizmet etmedi, 15 yıllık dönemin ardından bu kente barış,  huzur getirdi. O nedenle Genel Merkezimiz tarafından ve tabanın verdiği güçle İskenderun Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterildi. 30 Mart akşamı sandıklardan İskenderun Belediye Başkanı olarak çıkacak. Bundan hiç kuşkunuz olmasın.  Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Doç. Dr. Lütfü Savaş da Hatay’a huzur ve barışı getirecek” şeklinde konuştu.

yusuf civelek6

“Bu seçim bir yandan Belediye Başkanını seçeceğiniz seçim, diğer yandan da Türkiye’nin kaderini belirleyeceğiniz bir seçim” diyen  CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap; “Belediye Başkanımız Dr. Yusuf Civelek, çok dürüst, çok başarılı, İskenderun’un dokusuna dönük yanlışı olmadı, bugüne kadar hakkında hep güzel sözler duydum. Bu seçimde yalnız Yusuf H.Civelek’i seçmeyeceğiz, Hatay Büyükşehir’e de Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı seçeceğiz. Birlik, beraberlik ve bütünlük içinde olacağız” dedi.

Mitingde, 27 Mart Perşembe günü saat 12.00’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antakya Uğur Mumcu Meydanı’nda halka sesleneceği, 29 Mart Cumartesi günü saat 12.00’de Atatürk Anıtı önünde iktidar yürüyüşü yapılacağı belirtilerek, halk davet edildi.

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, daha sonra Mustafa Kemal Mahallesinde miting düzenledi. Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş’ın organize ettiği miting, çeşitli mahallelerden ve beldelerden halkın katılımıyla, coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here