Başkan Civelek; “Her Zaman Emekten ve Emekçiden Yana Oldum”

0
45

bld-çelik iş ziyaretÇelik-İş Genel Başkanı Gül, Başkan Civelek’i Ziyaret Etti

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Gül, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret etti, işçinin haklı direnişinde destek istedi.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Cengiz Gül, İSDEMİR ile Çelik-İş Sendikası arasında başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerine destek istemek amacıyla belediye başkanlarının ziyaret edildiğini belirtti. Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Gül; “Sizlere çalışmalarınızda başarı dilemek, hem de İsdemir’de çalışanlar adına destek istemeye geldik” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Civelek, her zaman emekten ve emekçiden yana olduğunu belirtti. Uzun yıllar eski SSK Hastanesi’nde hekimlik ve başhekimlik yaptığını anımsatan Belediye Başkanı Civelek; “Her zaman emekten ve emekçiden yana oldum. Ülkemiz kalkınsın üretim artsın istiyoruz. Türkiye’nin çağdaş dünya seviyesini korumasını istiyoruz. Ama gerçek üreten emekçilerdir. Emekçinin hakkını vermezsen üretimde sıkıntı olur. Biz işçilerle toplu sözleşme imzaladık. Belki de Türkiye’de en iyi toplu sözleşme oldu işçilerin 3-4 yıllık birikmiş ikramiye ve alacaklarını ödedik. Bir kurumda çalışanın üretenin, emekçinin hakkını yasal verirseniz o daha canla başla çalışır, işine dört elle sarılır, işyerini daha çok benimser” dedi.

Makamda gerçekleşen ziyarete, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Gül, Çelik-İş Sendikası Genel Merkez Mali Sekreteri Bayram Altun, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here