Başkan Çinçin’in Kararı Bekleniyor

0
126

hatayspor (9)25 Haziran’da olağanüstü genel kurulunu yapacak olan Hatayspor’da gözler Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin’in vereceği karara çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonunun genel kurul toplantısı için Ankara’ya giden Başkan Çinçin’in bugün Antakya’da olması ve bir dizi önemli görüşmeler yapması bekleniyor.

Başkan Çinçin, görevi yaptığı üç yılda Hatayspor’u önemli seviyelere getirdi. İlk sezonda şampiyonluğun kılpayı kaçmasının ardından Hatayspor, Çinçin’in ikinci sezonunda 3. Lig şampiyonluğu kazandı. Bu yılda Hatayspor, yeni çıktığı 2. Ligde grubu ikinci sırada tamamlayarak play-off’a çıkmayı başardı ve ardından finali kaybederek PTT 1.Lig kapısından döndü.

Spor kamuoyunda Jan Baram’ın başkan adayı olarak ismi geçerken, Baram’ın bugün veya yarın Hikmet Çinçin’le görüşerek yol haritasını netleştireceği öğrenildi. Bu arada Hatayspor’a önemli hizmetler veren Hikmet Çinçin’in yeni dönemde nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Çinçin, HRT’de Programa Katılıyor

Öte yandan Hatayspor Başkanı Hikmet Çinçin, HRT Akdeniz’de bugün canlı yayın konuğu olacak. Ömer Cihangir’in hazırlayıp sunacağı program Çarşamba akşamı (bugün) saat 20.30’da HRT’de canlı olarak yayınlanacak. Programda Hatayspor’daki tüm gelişmeler masaya yatırılacak. Programa katılmak isteyenlerin HRT yazıp boşluk bırakarak 3929’a kısa mesaj atabilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here