Başhekim Firas Şimşek; “Batıgöz, Bölgede Fark Yaratacak”

0
552

Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi, Batıgöz Sağlık Grubunun 2004 yılından bu yana edindiği sağlık deneyimi ile İskenderunluların da hizmetine girdi.

Üstün teknoloji, seçkin kadrosu ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile sektöründe oldukça iddialı olan Batıgöz Sağlık Grubu, Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi ile bölgede büyük bir açığı kapatıyor. Göz ile ilgili yapılabilecek tüm tedavi ve operasyonları burada yaparak, şehir dışına gitmelere son verecek olan Batıgöz İskenderun, diğer il ve ilçelerden de hasta çekmeyi hedefliyor.

Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi başhekimliğine ise kentimizin tanınmış, başarılı hekimlerinden Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Firas Şimşek getirildi.

Batıgöz Sağlık Grubu hakkında bilgiler aktaran Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Başhekimi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Firas Şimşek, sorularımızı içtenlikle cevapladı.

“Güven Uyandıran Bir Sağlık Kuruluşu…

İlk olarak Batıgöz Sağlık Grubu hakkında kısaca bilgiler paylaşan Şimşek; “Batıgöz Sağlık Grubu, göz sağlığı başta olmak üzere ileri teknolojileri takip eden, deneyimli hekim kadrosuyla güven uyandıran bir sağlık kuruluşudur. Batıgöz Sağlık Grubu, 2004 Yılında İzmir’in kalbi Çankaya’da kurulmuş olup, devamında hizmete alınan İzmir/Şirinyer (2006), Manisa (2016), İstanbul (2016) ve İzmir/Balçova (2018) şubeleri ile her geçen yıl büyüme istikrarını sürdürmüştür. 2008 yılından itibaren, yurtdışında da yatırımlar gerçekleştiren sağlık grubumuz Romanya’nın başkenti Bükreş’te, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de ve Hollanda’nın önde gelen kent merkezlerinden Rotterdam’da hizmet vermeyi sürdürmektedir” dedi.

“Hasta ve Hasta Yakınlarının Beklentileri Temel Alınarak İnşa Edildi”

Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi’ni de tanıtan ve tesisin öne çıkan özelliklerini sıralayan Başhekim Şimşek; “İnsana ve doğaya saygı ilkesiyle hayata geçirilen İskenderun Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi, son dönem sağlık tesisi mimarisinin otel konforuyla birleştirilmesiyle tasarlandı. Hasta odaları, bekleme ve poliklinik alanları, teşhis ve tanı üniteleri, otopark, acil erişim gibi birçok detayı hasta ve hasta yakınlarının beklentileri temel alınarak titizlikle planlandı, inşa edildi.

Batıgöz Sağlık Grubu’nun sağlık hizmeti alanındaki tüm deneyimlerini aktardığı merkez; üstün teknolojik donanımı, ulusal ve uluslararası platformlarda önemli başarılara imza atmış hekim kadrosu, tecrübe ve bilinçli bakımla hastanın bedensel ve psikolojik iyileşme sürecine katkıda bulunacak güler yüzlü sağlık çalışanlarıyla bulunduğu bölgede kısa süre içinde fark yaratacak” şeklinde konuştu.

“Güvenilir ve Kaliteli Sağlık Hizmetini Toplumla Buluşturacağız”

Batıgöz Sağlık Grubu’nun, İskenderun’daki temel hedefinden de söz eden Başhekim Şimşek; “Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi, toplumun her kesiminden hastaya yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmak ve sağlık sektöründe istihdam yaratarak ülkemiz ekonomisine katma değer sağlama ilkesiyle kurulmuştur. Sürdürülebilir kaliteli hizmet anlayışımız ile uluslararası bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen grubumuz İskenderun’da hasta memnuniyetini en üst seviyelere çıkararak, güvenilir ve kaliteli sağlık hizmetini toplumla buluşturmayı hedeflemektedir” diye konuştu.

“En Üst Teknolojilere Sahip”

‘Tedavide kullandığınız cihazlarda teknolojiden ne oranda faydalanıyorsunuz?’ ve ‘Hasta memnuniyeti ve kalite politikanızla ilgili neler söylemek istersiniz?’ şeklindeki sorularımıza da içtenlikle cevap veren Başhekim Şimşek; “Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi’nde teknolojik alt yapımızın göz alanında kullanılabilecek en üst teknolojilere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Lazer ya da katarakta ait teknolojilerde, dünyada kullanılabilecek en üst teknolojiye sahip olmanın yanı sıra cihaz parkuru, hekim altyapısı ve mevcut teknolojiyi kullanabilme deneyimi de çok büyük bir önem taşıyor.

Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi; modern yapısıyla, çağdaş, ileri teknolojik altyapı ve gelişmeleri anında takip eden bir vizyon ile verimliliğini sürekli geliştiren bir kurum olma hedefiyle çalışmaktadır.

Merkezimizde; hasta güvenliği, etkin ve kaliteli hasta bakımı önceliğiyle dünyanın önde gelen kurumlarıyla eşit kalitede ve T.C. Sağlık Bakanlığı Hizmet Kalite Standartları ile (SHKS) tam uyum içerisinde hizmet verilmektedir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

“Uluslararası Arenadaki Başarısını Kanıtlamıştır”

Batıgöz Sağlık Grubu olarak yurtdışında bulunan şubeleri ile ulaştıkları konuma da kısa değinen Başhekim Şimşek; “Türkiye de özel sağlık sektörü şu an birçok Avrupa ülkesinden çok daha gelişmiş durumda. Sağlık sektörü sadece binayla, cihazla olmuyor. En büyük sürükleyici güç ‘nitelikli sağlık personeli’ ve bunların başında da hekimler geliyor. Grubumuz sahip olduğu bu gücü kullanarak hizmet verdiği şehirlerde yüksek kalitede hizmet anlayışını öne çıkararak uluslararası arenadaki başarısını kanıtlamıştır.

Kendi Alanında uzman ekibi ile en son teknoloji ve tedavi yöntemlerini kullanarak sunulan grup hizmetleri, markamızın Avrupa’da rakiplerinden ayırt edilmesini sağlıyor” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here