‘Başarıyı Şehrin de İstemesi Lazım!’

0
37

can güven2Göreve geldiğinden bu yana 5 maçın 5’inden galip ayrılarak büyük bir başarıya imza attıklarını söyleyen Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven, takımın başarısı için tüm kentin tamamının kenetlenmesi gerektiğini söyledi.

Takımın başına geçmesinin ardından, arka arkaya başarılı sonuçlar alarak, ilk yarının bitimine iki hafta kala 2’ci sıraya yerleşen Erzin Belediyespor’un başarılı Teknik Direktörü Can Güven; “Başarı için ben ve oyuncularımın yapılması gerekenleri yaptığımızı düşünüyorum. Bu başarıyı şehrin de istemesi ve arzulaması gerekir” dedi. Teknik Direktör Güven, mülki amirlerin de takıma destek vermesi halinde başarının kolaylaşacağını belirtti.

Erzin Belediyespor futbol takımının Teknik Direktörü Güven ile takımın son durumu hakkında söyleşide bulunduk. 5 maçın 5’inden galip ayrılarak büyük bir başarıya imza attıklarını söyleyen Güven, takımın başarısı için tüm kentin tamamının kenetlenmesi gerektiğini de söyledi.

Zorlu bir süreçte bu görevi devraldığını anımsatan Güven; “Takım kaybetme kredisini tüketmişti. Bunun içinde seri galibiyet yakalamamız gerektiğinin farkındaydık. Bu düşünce ile yola çıkarak takım oyuncularına taktiksel anlamda çalışmalara yönlendirip, oyunun formatlarını oturtma ile çalışmalarımıza başladık. Antrenmanlarda da takım oyuncularım iyi bir uyum içerisinde çalışmaları istekli ve özverili bir şekilde yaptılar. Şuanda da mücadeleci, oyun temposu ve pas kalitesi yüksek takım oluşturma gayretimiz var” diye konuştu.

Futbolda Destek Her Şeyden Önce Gelir

Güven, ligin ilk devresinin bitimine iki hafta kala 2. sıraya kadar yükseldiklerinin ve bundan sonra da işlerinin kolay olmadığının da altını çizerek; “Başarı için ben ve oyuncularım yapılması gerekenleri yaptığımızı düşünüyorum. Başarı için sadece oyuncu ve teknik heyetin çabası yetmez. Başarıyı şehrin de istemesi ve arzulaması gerekir. Şehir hazır ve bunu istiyorsa, o zaman bizim içimiz biraz daha kolay olacaktır.

Futbola destek her şeyden önce gelir. Seyirci faktörü de bizim için çok önemli bir güçtür. Ama daha büyük destek yönetimsel anlamdadır. Mülki amirlerin desteği olmadan bir takımın başarılı olması çok zordur. Erzin Belediyespor takımı kentin desteğini arkasına alarak, bu başarıyı yakalayabilecek güçte ve imkandadır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here