Başarılı Sporcu, Erzin’in Gururu Oldu

0
220

erzinli sporcuBölgesel Amatör Lig (BAL)’de ilimizi temsil eden Erzin Belediyespor’un kalesini uzun yıllar koruyan Mehmet Ali Karaca, Erzin’de kendisine sahip çıkılmayınca üniversite sınavına girdi ve Niğde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Yöneticiliği bölümünü kazandı. Karaca kendi girişimleri ile de bu yıl ülkemizde düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası’nda gönüllü olarak görev alacak.

Kulüpteki sahipsizlikten ötürü Erzin Belediyespor’daki kalecilik görevini bırakarak, üniversiteye yönelen 24 yaşındaki Karaca, ülkemizde düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupasında, Kayseri Kadir Has Stadyumunda oynanacak 8 maçta gönüllü olarak görev yapacak. Anons sistemi ve çeşitli işlerde görev yapacak olan Karaca, Erzin’i en iyi şekilde temsil edeceğinin altını çizdi. Bu büyük organizasyonda görev alarak ilçenin gururu olan Karaca, ancak Erzin’e biraz kırgın!

Bu görevi almak için çeşitli test ve sınavlardan geçtiğini anlatan Karaca; “Ben yıllarca Erzinspor’da görev yaptım. Acı tatlı birçok anı yaşadım. Hiçbir ücret almadan yıllarca takımımızın kalesini korudum. Fakat buna karşın bana sahip çıkan olmayınca bende üniversite sınavına girerek Niğde Üniversitesi’ni kazandım. Şimdi 4. sınıftayım. Bu görevi almak için birçok uğraş verdim. Sadece Erzin’den değil, çevre il ve ilçelerden bu iş kimseye nasip olmadı, bana kısmet oldu. Bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here