Başar; “Varlığımız Hissedilmez Ama Yokluğumuz Anlaşılır”

0
428

polis günü tören1İskenderun İlçe Emniyeti Teşkilatlarının 169. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı…

Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi dün ilçemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıt Alanında toplanan emniyet mensupları, Ata’nın manevi huzuruna çelenk bıraktılar, arından da bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşımızı gür bir sesle okudular. İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, tebrikleri ise makamında kabul etti.

polis günü tören2

İskenderun İlçe Emniyet Teşkilatı, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar öncülüğünde Atatürk Anıt Alanında toplandı. Ak Parti ve CHP İlçe Yönetimi, bazı esnaf oda başkanları ve bazı sivil toplum örgütlerinin de hazır bulunduğu kutlama programı, Atan’ın manevi huzuruna çelenk sunulması ile başladı. Bir dakikalık saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşımız gür bir sesle okundu. Anıt alanında gerçekleştirilen tören sonunda İlçe Emniyet Müdürü Başar, makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

polis günü tören3

Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar; “Polis teşkilatı olarak görevimiz, güzellikleri yaşatırken, etrafı kırmadan dökmeden yapmaktır. Bunu yaparken de kötülüklerin üzerimize sıçramamasına da özen gösteriyoruz. Kısaca polis hava gibidir. Varlığımız hissedilmez ama yokluğumuz anlaşılır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here