Baram; “Hatayspor Sonuna Kadar Mücadele Edecek”

0
55

hatayspor10Hatayspor Kulübü Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Jan Baram, sezonun tamamlanmasına 3 maç kala şampiyonluk hedefinden sapmadan son maçın son dakikasına kadar mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini belirtti.

Bu zor virajda Vali Celalettin Lekesiz’in girişimleri ve bazı işadamların alınan maddi destekle sorunları bir nebzede olsa çözmeye çalıştıklarına da işaret eden Baram; “Valimizin sahip çıkmasıyla Hatayspor’a son dönemde toplam 170 bin 500 TL para girişi oldu ve bu toplanan meblağ, futbolcularımıza alacaklarına mahsuben ödeme olarak yapıldı. Bu konuda duyarlılık gösteren HASİAD Başkanı Halit Yağcıoğlu, Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali ve yönetim kurullarına teşekkür ediyoruz.

Pazar günü Antakya’da oynanan Çankırı maçı için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ın stada gelmesi de bize moral verdi.

Başkan Lütfü Savaş’ın maç sonrası soyunma odasına ziyareti, daha önceki destek verdiği gibi bundan böylede desteğini sürdüreceğini ifade etmesi futbolculara moral-motivasyon sağlamıştır. Hatayspor’un yanında olan ve desteklerini esirgemeyen tüm belediye başkanlarına ve işadamlarına teşekkür ederiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here