Bandırmaspor Maçı Hazırlıkları

0
78

körfez iskenderunspor7İskenderunlu  taraftarlar Bandırmaspor maçına  kenetlendi. Takım Kaptanı Salih Kardeşgiden; “Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e bir galibiyet daha armağan etmek istiyoruz” diyerek iddialarını dile getirdi…

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, Pazar günü saat 14.30’da 5 Temmuz Stadında oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Haluk Bulgurlu nezaretinde sürdürüyor. Kulüp Başkanı Kazım Aydın, yöneticiler ile taraftarlarında izlediği antrenmanda, tüm futbolcuların morallerinin yerinde olması teknik heyeti sevindiriyor.

Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığına işaret eden Bulgurlu; “Hiç bir takımın konumu bizleri ilgilendirmemektedir. Rakibimiz Bandırmaspor’u yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun için tüm taraftarlarımızdan destek beklemekteyiz” dedi.

Takım kaptanı Salih Kardeşgiden ise galibiyeti Belediye Başkanına armağan edeceklerini belirterek; “Başkanlık görevine gelir gelmez antrenmanımız izleyerek bize moral veren ve zorlu Bozüyük maçında tüm futbolcu arkadaşlarımıza verdiği destekten ötürü Belediye Başkanımız Seyfi Dingil ve meclis üyelerimize, kulüp yönetimi ile taraftarlarımıza futbolcu arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum.  Hafta sonunda kendi sahamızda  oynayacağımız Bandırmaspor’u da yenerek bir galibiyeti daha Başkanımız Seyfi Dingil’e armağan etmek istiyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here