Bahçeşehir’de ‘Çocuk’ Şenliği Muhteşemdi!

1
290

bahçeşehir koleji8İskenderun Bahçeşehir Kolejinde 23 Nisan kutlamaları, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Haftası’nın son gününde düzenlenen görkemli bir şenlikle son buldu. Okul Bahçesinde yapılan etkinlikte çocukların eğlenceli dakikalar geçirmeleri görülmeye değerdi.

Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Coşkun ve İskenderun Sahil Güvenlik Komutanı Özden Dürüst’ün de katıldığı şenlik, Okul Müdürü Sefai Server Dik’in, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla başladı.

Şenlikte sırasıyla; 6 ve 7’ci sınıf öğrencilerinin, ardından da 2, 3 ve 4’cü sınıf öğrencilerinin dans gösterileri yer aldı. Okul koro ve orkestrasının mini konserinden sonra, ana sınıfları bir gösteri sergiledi. 1’ci sınıf öğrencilerinin sunduğu defile ise günün en beğenilen etkinliklerinden biri oldu. Çocuklar için eğlencenin doruğa çıktığı dakikalar ise palyaçonun sahne alarak yaptığı illüzyon gösterileri oldu.

bahçeşehir koleji9

Düzenlenen ödül töreninde ise önce bir boya firmasının, ardından da Ankara Bahçeşehir Koleji’nin Türkiye genelinde yaptıkları resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Müdür Sefai Server Dik verdi.

Gün boyunca oyun stantlarında doyasıya eğlenen çocuklar, çuval yarışı, halat çekme, yumurta taşıma yarışı gibi oyunlara da katıldılar ve hoşça vakit geçirdiler. Çocukların bu eğlenceli anlarına velilerde katıldı.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here