Baba Dayağıyla Komalık Olan Mertcan Hayatını Kaybetti

0
370

İskenderun’da, ödevini yapamadığı gerekçesiyle öz babası tarafından dövülerek komalık olan 6 yaşındaki Mertcan Y., 3 gün yoğun bakım ünitesinde süren yaşam mücadelesini kaybetti.

2 Ocak Çarşamba günü yaşanan olay sonrası, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede cerrahi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Mertcan, hayatını kaybetti.

Hastane morguna getirilen minik çocuğun ailesi gözyaşlarına hakim olamadı.

Hastane morgunun önünde oğlunu öldüren Baba Mehmet Ali Y’nin annesi Halide Özbahçeci bu olaylar öncesinde her gün uyuşturucu kullanan ve hırsızlık yapan oğlunu defalarca şikayet etmesine rağmen adliyeden kendisinden önce çıktığını ifade ederek; “Sen o caniyi nasıl bıraktın! O benim çocuğumu acımadan öldürdü. Annesini döverken 15 Mart’ta çıkıp şikâyet ettim. Siz onu bıraktınız, benden önce eve geldi. 9 ay on üç gün ertelenir mi bir mahkeme, o esnada herkesi öldürür bu cani ya! Ya bu nasıl adalet?” şeklinde tepki gösterdi.

Hastane Morgunda Cumhuriyet Savcısının incelemesinin arından Adana adli Tıp kurumuna gönderilen minik Mertcan’ın annesi Gülistan Özger ise oğlunun bedeninin konduğu aracın peşinden haykırışlarıyla yürekleri dağladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here