Ayşen ve Burak Çifti, Mutluluğa Yelken Açtı

0
117

Anadolu Ajansı (AA) İskenderun muhabiri Burak Milli, bir süredir nişanlı olduğu Ayşen Bolat ile nikâh masasına oturdu. Burak ve Ayşen çifti, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in nikâh şahitliği yaptığı törenle evliler kervanına katıldı.

İskenderun Belediye Nikâh Salonunda gerçekleştirilen törene Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ferit Gül, Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara ile Burak Milli’nin çok sayıda meslektaşı katıldı.

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara ile Berkay Arıkan’ın şahitliğinde, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın kıydığı nikâh töreninde bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diye Ayşen ile Burak Milli çifti birlikteliklerini resmileştirdiler.

Törende Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kutladığı genç çifte iyi bir birliktelik için 4S, Sevgi, Saygı, Sadakat ve Sabır tavsiyesinde bulundu. Yine genç çifti kutlayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da nikâh cüzdanını ‘hayırlı olması’ dileğiyle gelin Ayşen Milli’ye teslim etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here