Avcılar ve Atıcılar Derneğinden Başkan Civelek’e Ziyaret

0
87

avcılar derneğiİskenderun Amanos Avcılar ve Atıcılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, dün İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette dernek üyeleri, kendilerine yapmış olduğu katkılardan dolayı Belediye Başkanı Civelek’e plaket takdim ettiler.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Yusuf Keskin; “İskenderun’da sizin sayenizde sanatsal ve kültürel faaliyetleri daha çok görmeye başladık. Daha önceleri bu tür etkinlikleri kentimizde göremiyorduk. Bu konudaki çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederiz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretin büyük bölümünde kent sorunları ele alınırken, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, kentte yapılan çalışmaların önemine değindi. Başkan Civelek; “Alt yapı çalışmaları bir ameliyattır. Bu sorun Türkiye’nin ve gelişmiş ülkelerin en büyük sorunu olmuştur. Herkes alt yapısının sağlam olmasını ister. Artık İskenderun sağlam bir alt yapıya kavuşuyor. Yapılan çalışmalar sonucunda elli, altmış yıllık sağlam bir alt yapıya kavuşulacak. Yapılan çalışmalarda bazı aksaklıklar ve sıkıntılar yaşanması doğaldır. İskenderun halkından biraz daha anlayış bekliyorum. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra özlenen ve beklenen İskenderun’a kavuşulacak” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Amanos Avcılar ve Atıcılar Derneği yönetim kurulu üyeleri derneklerine katkılarından dolayı Belediye Başkanı Civelek’e plaket takdim ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here