Av.Gülcan Polat’tan Kırıkhanspor’un Şampiyon Sporcularına Ziyafet

0
206

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-19) Kategorisinde, grubunda şampiyon olan ve Hatay Şampiyonluğunu belirlemek amacıyla devam etmekte olan play-off müsabakalarında mücadele eden Kırıkhanspor’un (U-19) ile Hatay’ı (U-17) Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan futbolculara yemek ziyafeti verildi.

Bölgemizin sevilen simalarından Avukat Gülcan Polat tarafından Kırıkhan Çakırhan Restoranda verilen yemeğe, Kırıkhanspor’un (U-19) ile (U-17) takımı futbolcuları, takımların teknik heyeti ve taraftarlar katıldı. Yemeğe katılanlar gecenin geç vakitlerine kadar doyasıya eğlenirken, genç futbolcular, şampiyonluk kupasını Türk futboluna destek veren Avukat Gülcan Polat’a hediye ettiler.

Avukat Gülcan Polat, yaptıkları jestten dolayı şampiyon futbolculara teşekkür ederken, bölge gençlerine desteğinin devam edeceğini söyledi. Genç şampiyonlar da Avukat Gülcan Polat’a teşekkür ettiler.

Bu arada Kırıkhanspor (U-17) takımı, 10 puan ile Hatay şampiyonluğunu elde ederken, Samandağspor da 8 puan ile ikinci olmuştu. (Haber Merkezi)