Atalay Demirci Antakyalıları Kahkahaya Boğdu

0
450

Yıldızı Yetenek Sizsiniz programı ile parlayan stand-up gösteri sanatçısı Atalay Demirci Antakya’da hayranlarıyla buluştu. Meclis Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliği Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali ve eşi ile salonu dolduran yüzlerce sanatsever ilgi ile izledi.

Yaklaşık olarak iki saat sahnede kalan Atalay Demirci sergilediği muhteşem performansı ile hayranlarından tam not aldı. Kendi yaşantısını ve hayattan çeşitli kesitleri, kendine özgü yorumu ile anlatan Atalay Demirci, kaliteli esprileri ile hayranlarını kahkahaya boğdu.

Gösteri sonunda BSG Organizasyon Halkla İlişkiler Müdürü Sena Özkur, başarılı stand-up sanatçısı Atalay Demirci’ye güzel gösterisinden dolayı teşekkür ederek, çiçek verdi. BSG Organizasyon Sahibi Oğuz Oral da sanata ve sanatçıya her zaman destek olan ve bu organizasyona da katkı sağlayan Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkür plaketi verdi.

BSG Organizasyonun ilk sanatsal etkinliğini başarıyla tamamladığını ifade eden BSG Organizasyon Basın Danışmanı Hüseyin Zorkun; “Atalay Demirci sahnede muhteşem bir performans sergiledi ve izleyenleri kahkahalara boğdu. BSG Organizasyon ilk sanatsal etkinliğini yüz akı ile tamamladı ve sanatseverlerden tam not aldı” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here