Atalar Kolejinin ‘Atatürk Fotoğrafları’ Sergisi İlgi Gördü!

0
75

Özel Atalar Koleji tarafından her yıl gerçekleştirilen “Geleneksel 7. Atatürk Fotoğrafları Sergisi” bu yıl da büyük ilgi gördü. Sergiye, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’de katıldı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında Prime Mall İskenderun AVM sergi salonunda düzenlenen serginin açılışında konuşan Başkan Civelek, Cumhuriyet’e dikkat çekti. Civelek; “Bugünkü özgür yaşamımızı Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı büyük emanete, yani Cumhuriyet’e borçluyuz. Unutmadık, unutturmayacağız ve özgürce yaşamaya devam edeceğiz” dedi. Civelek konuşmasının sonunda sergi nedeniyle Atalar Koleji’ne de teşekkür etti.

Daha sonra söz alan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’da serginin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma etkinliği kapsamında düzenlendiğini belirtti. Keleşoğlu, bu yıl 7.si düzenlenen geleneksel sergi için Kolej yönetimine teşekkürlerini iletti.

Sergiye katılan diğer konuklarla birlikte Atatürk fotoğraflarından oluşan sergiyi gezen Başkan Civelek, okulun anı defterine duygu ve düşüncelerini de aktardı. Atalar Koleji korosunun da yer aldığı sergide, Belediye Başkanı Civelek, korodaki öğrencileri tek-tek kutladı.

Sergide, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ait değişik 170 fotoğraf yer aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here