Atalar Koleji’nde, ‘Kaynak Yayın’ Titizliği

0
71

atalar koleji8Kentimizin önde gelen eğitim kurumlarından olan Atalar Koleji’nde yabancı dil derslerinde kullanılacak olan kaynak yayınlar, titizlikle incelenerek değerlendiriliyor.

Atalar Eğitim Kurumları Kurucusu Nevin Şaldırak’ın da aralarında bulunduğu, İngilizce öğretmenleri Gülcan Kaya ve Hamide Aktepe’den oluşan heyet tarafından büyük bir titizlikle incelenerek değerlendirmeye alınan kaynak yayınlar, daha sonra bir dizi elemeden geçiriliyor ve seçilen yayınlar ders yılı içerisinde kullanılıyor.

Yabancı dil derslerine çok önem verdiklerini, bu nedenle kaynak yayınlarının seçiminde özenli davrandıklarını belirten Atalar Eğitim Kurumları Kurucusu Nevin Şaldırak; “Kurumumuzda sadece dersi ders olarak vermek değil, ‘öğretmeyi amaçlayan’ sistemle kaynak seçimini yapıyoruz. Bizim için yabancı dilin, anadil gibi kullanılabilmesinin sağlanması önemlidir. Yabancı dili günlük yaşamda da kullanılabilir hale getirecek, kavramayı ve pratiğe geçişi kolaylaştıracak yayınları seçmeye özen gösteriyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin, üniversiteye sağlam bir yabancı dil alt yapısıyla gitmelerini hedefliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here