Atalar Koleji’nde 23 Nisan Kutlamaları

0
108

atalar koleji3Atalar Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okul bahçesinde düzenlenen tören ve etkinliklerle kutladı. Atalar Koleji İlköğretim Okulu öğrencilerinin aylarca hazırlanarak sergilediği gösterileri aileler de ilgi ve coşkuyla izledi.

Şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği, ödüllerin dağıtıldığı coşkulu törende konuşan Atalar Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Murtaza Kiraz; “Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. Yılını kutluyoruz. Bir milletin millet olabilmesi için, egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olması gerekmektedir. İşte bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Ankara’da başlattığı Egemenlik Kıvılcımının bir alev haline gelerek tüm yurdu sardığı gündür. Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılıp, halkın kendi kendini yönetmeye başladığı gündür. Dünyada ‘Çocuk Bayramı’ olan tek ve özel çocuklar sizlersiniz. Çocuklar, bayramınıza sahip çıkınız. Sizler her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Bayramınız kutlu olsun” dedi.

atalar koleji4

Öğrencilerin etkinlik sırasında özenle sergilediği gösterileri resimlemek için ailelerin birbirleriyle yarışa girmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Atalar Koleji bahçesinde düzenlenen ve karnaval havasında, coşkuyla yaşanan 23 Nisan etkinliğinin sonunda halaylar çekildi ve mangal partisi yapıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here