Atalar Koleji Yine Adından Söz Ettirecek!

0
163

Atalar Koleji genç bayan basketbol takımı sezon öncesi son kampını başarıyla tamamladı. Kamp çerçevesinde, geçtiğimiz hafta Malatya Konak Belediyesi ile hazırlık maçı da yapan Yıldız ve Genç Bayan Basketbol takımları, kente iyi sonuçlarla döndü.

2012-2013 Basketbol sezonunu değerlendiren Takım Koçu, Atalar Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Hamit Duman, takımlarının başarılı bir yıl geçirmesini dilerken; “İskenderun’da eğitimin öncüsü olan Atalar Koleji sayesinde bir basketbol takımı kurduk. Bu takımı hem okul seviyesine getirdik hem de kulüp olarak Hatay’ın gururu yaptık. Artık Atalar Kolejini tüm Türkiye biliyor. Bununla gurur duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde bir Cumhuriyet Kupası maçımız var. Bu kupada da hedefimiz 1’ciliktir. Aynı zamanda sporcularımız kros müsabakasında katılacaklar. Burada da yine 1’ciliği hedefliyoruz.

Bilineceği üzere hiçbir başarı tesadüf değildir ve her başarının ardında sihirli eller vardır. İşte bizim sihirli ellerimiz de kurucularımız Nuri Üysen ve Hasan Bahtiyar ile bu hayalleri gerçekleştirmemizde yardımcı olan Okul Müdürümüz Fethi Gürpınar ve Müdür Baş Yardımcımız Sunday Mengi’dir. Kendilerine sonsuz teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here