Atakaş Hatayspor’un Başarı Grafiği Yükseliyor

0
40

Denizli’den 3 Puanı Kaptı, Bugün Yeni Malatyspor’u Konuk Edecek

Süper Ligin 19. haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor’u 2-0 mağlup etmesinin ardından puan cetvelinde 5. sıraya yükselen Atakaş Hatayspor, oynadığı futbolla büyük beğeni kazanıyor. Bordo-Beyazlı ekip, klasmanda 31 puana ulaşırken, birçok güçlü takımı da geride bırakmayı başardı.

Süper Ligdeki son maçında Yukatel Denizlispor’a konuk olan Hatay temsilcisi, zorlu deplasmandan da 2-0’lık skorla galip gelmesini bildi. Teknik Direktör Ömer Erdoğan, deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Maçın ilk yarısı itibariyle çok üretken olamadıklarını kaydeden Erdoğan; “Merkezde çok basit top kayıpları yaptık ve rakibimize kontratak pozisyonları verdik. Ancak kalecimiz ve savunmamızın yerinde hamleleriyle kalemizde gol görmedik.

İkinci yarıya oyun sisteminde bazı değişiklikler yaparak başladık. Rakibimizi, birinci ve ikinci bölge arasında karşılayıp, kazandığımız toplarla hücuma çıkmaya çalıştık ve daha başarılı olduk. Topun bizde kalmasını sağlayınca da oldukça önemli bir galibiyet aldık” dedi.

Bugün Yeni Malatyaspor’u Ağırlayacak

Bu arada Atakaş Hatayspor, Ligin 20. haftasında, bugün sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Bordo-Beyazlı ekip, dün yaptığı son çalışmayla bu maçın hazırlıklarını tamamladı ve maçsaatini beklemeye başladı.

Antakya Atatürk Stadında saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Ramazan Keleş yönetecek. Ligde oynadığı 18 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet alan Bordo-Beyazlılarda kart cezalısı Jean Claude Billong ile kaleci Munir Mohand Mohamedi dışında eksik oyuncu bulunmuyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here