Aslan TEMAD’ı Ziyaret Etti

0
86

mete aslan2MHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, seçim çalışmaları çerçevesinde dün İskenderun’da bir dizi çalışmalar gerçekleştirdi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’ni de ziyaret eden Büyükşehir Adayı Aslan, belediye başkanlık görevinde kendisinin hızına ayak uyduracak belediye başkanları ile çalışmak istediğini belirtti.

Emekli Astsubaylar Derneğine MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ile birlikte giden Mete Aslan, burada dernek üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Kazım Çakır; “Sizin bu göreve soyunmanız bizi sevindirdi. Burada yatığınız hizmet gözümüzün önüne geliyor. 1939 öncesindeki gibi Hatay’ı devlet başkanı gibi en iyi şekilde yöneteceğinize inanıyoruz. Sizi o makamda görmek isteriz” dedi.

mete aslan3

İskenderun’u da çok güvendiği ve en iyi hizmeti vereceğine inandığı İbrahim Gül’e bıraktığını söyleyen Mete Aslan; “Hatay Büyükşehir eyalet mantığı ile yapıldı. Aslında Büyükşehir olacak konuma da sahip değildi. Buna karşı durduk ama yaptılar. Halkı birleştirmek için aday oldum. Bütün Hatay’a yetişecek, hızlı, dinamik ve bana ayak uyduracak kişilerin belediye başkanı olmasını isterim. İskenderun’a daha fazla hizmet, Hatay’a da daha iyi hizmet için Büyükşehir belediye başkanlığının alınması gerekir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here