Aslan; “MHP Anlayışında Ayrıştırma Yoktur”

0
54

mete aslan5Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mete Aslan, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri  öncesi  ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.  Antakya Merkez İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Mete Aslan esnafın sorunlarını da dinledi.

Esnafın zor durumda olduğuna değinen Aslan; “Esnaflarımızın halini görüyorsunuz.  Her gün proje diyorlar! Önce esnafımın sorunlarını giderin. Hangi esnafımızla görüşürsek görüşelim büyük sıkıntılar içerisinde olduklarını söylüyorlar. Ülkenin gidişatını ise endişeli bir şekilde izlediklerini söylüyorlar. Küçük esnafı ne hale düşürdüklerini göremiyorlar galiba” dedi.

Öte yandan,  Antakya Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını da gerçekleştiren Mete Aslan burada yaptığı konuşmada hükümetin çılgın proje olarak nitelendirdiği  Amanos Tüneli projesinin Büyük Ortadoğu Projesinin bir oyunu olduğunu söyledi. Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in projelerinin de yalan olduğunu savundu.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında projelerini açıklayan Ergin’in Hatay’a yapılacak yatırımların %50’sinin İskenderun’a yapılacağını söylediğini hatırlatan Aslan; “Sen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı isen yapılacak yatırımlar tüm ilçelere eşit oranda olmalı. Bu bir ayrıştırmadır. Hatay’ın en ücra köyüne kadar her yer eşit hizmet almalı! Sizlere söz veriyorum biz hizmet ederken her ilçeye eşit oranda hizmet edeceğim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here