Aslan; “İskenderun İçin Kavga Ederim”

0
142

31 Mart seçimlerinde İskenderun İttifakı sloganıyla yola çıkan Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, Dumlupınar Mahallesinde coşkulu bir miting gerçekleştirdi.

İskenderun’da meydana gelen sel felaketinde Dumlupınar Mahallesinin en çok etkilenen mahalleler arasında yer aldığını söyleyen Mete Aslan; “O dönemi hatırlayın. 25 gün ayağımdan çizme çıkmadı. O dönem iktidar partisinin talimatlarıyla iş makineleri kaymakamlık önünde bekletildi. Biz belediye imkânlarıyla bu felaket ile baş ettik. Bir ay gibi kısa bir sürede Dumlupınar Mahallesinde yaşam şartlarını normale çevirmiştik. Sizlerin desteğini arkamıza aldıktan sonra biz İskenderun’un kavgasını herkesle veririz.

Cumhurbaşkanımız İskenderun’u sevdi. Bu bölgeye 3. kez geliyor. Demek ki anketlerde veya kamuoyu araştırmalarında durum iyi değil. İktidar partisini arkamıza aldık cümlelerinin karşılığı var mı yok mu son 5 yılda gördünüz. İktidar partisinin belediye başkanını da denediniz. Ankara’dan gönderilen dayatma adayların İskenderun’a ne vereceğini sanıyorsunuz.

Dumlupınar ile Kocatepe Mahallelerinin sınırlarını bilmezler, kalkmışlar boyalı kağıtlarla proje anlatıyorlar. Benim kavgam ve mücadelem İskenderun için. Büyükşehir Belediye başkanı veya diğer yetkili kurumlara gidip İskenderun’un acil sorunlarını anlatırız. Yetki ve sorumluluk kimdeyse gider diretiriz. Yapmazlarsa kimse kusura bakmasın ben İskenderun Belediyesi olarak girerim o sorunu çözerim. İskenderun halkının bir sorunu olduğunda yetki kimin diye uğraşacak vaktimiz yok. Bana kavgacı diyorlar. Evet, İskenderun için kavga ederim” dedi.

Mete Aslan Kimyalarını Bozdu

DP Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, Sarıseki ve Meydan Mahallelerinde seçmenleriyle buluştu. Her mahallede coşkuyla karşılanan Aslan; “Tarzan zorda! Bunu görüyoruz. Ürettikleri dedikodulardan da anlaşılacağı gibi Mete Aslan kimyalarını bozdu. Adaylıkları açıklandığında seçimi kazanacaklarını düşünenler Mete Aslan’ın bir B planı olduğunu düşünemediler.

İskenderun halkıyla bu kadar dalga geçilmesine gönlüm razı olmadı. Her gün fiyat yükseliyor. Son rakam 5 milyon oldu. Mete Aslan 5 milyon alacakmış ve adaylıktan çekilecekmiş. Hadsizler, kendini bilmezler. Siz Mete Aslan’ın bir tek oy alacağını bile bilse çekilmeyeceğini bilmiyor musunuz?” diye konuştu.

Aslan, Meydan Mahallesindeaki açıklamalarında ise mahalle sakinlerinin tapu meselesi için kendisine yardımcı olmaları gerektiğini söyledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here