Asaşspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

0
306

asaşspor (1)Asaspor Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına İskenderun 5 Temmuz stadı yan sahasında başladı. Genç bir kadro kurduklarını söyleyen Asaşspor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, ana hedeflerinin gençleri spora kazandırmak olduğunu belirtti.

Hatay Amatör Küme Süper Lig temsilcilerimizden Mavi-Beyazlı ekip Asaşspor, Teknik Direktör Bekir Arabulan öncülüğünde yeni sezon çalışmalarına yan sahada başladı. Asaşspor’lu genç futbolcular Bekir Hoca önderliğinde ilk çalışmalarını kondisyon üzerine yaparken, güç ve kuvvet çalışması da gerçekleştiriyor. Asaspor’lu futbolcular, kondisyon çalışmalarının arından önümüzdeki günlerde Belen Atik Yaylasına giderek, burada da kros çalışması yapacaklar.

Takım çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Asaşspor Kulüp Başkanı Göçmen, yani sezona umutla başladıklarının altını çizerek; “Yeni sezon için genç bir kadro kurduk. Bizim, burada öncelikli hedefimiz gençleri Türk futboluna kazandırmak ve geleceğimiz olan gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here