Asaşspor Futbol Okulu Tempoyu Artırıyor!

0
303

Hatay Amatör Küme Süper Ligi takımlarından İskenderun Asaşspor’un alt yapısını oluşturan futbol okulu, başarılı Teknik Direktör Halit Ersoy, nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Asaşspor Futbol Okulunda başarı için tepme yüksek tutuluyor!

Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere, bölgemizin deneyimli Teknik Direktörlerinden Halit Ersoy nezaretinde haftada 2 gün İskenderun Belediyesi Spor Kompleksinde çalışan Asaşspor’un yıldız futbolcuları, antrenman çalışmalarının yanı sıra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü de unutmadılar. Asaşsporlu genç futbolcular, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 74. yıldönümü nedeniyle bir anma töreni düzenleyerek, Ata’mız için saygı duruşunda bulundular.

Atatürk’ü anma töreninin ardından antrenman başlayan Mavi-Beyazlıların genç topçuları, çalışılmalarını da yüksek tempoda tamamladılar. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan genç Teknik Direktör Halit Ersoy; “Türk sporuna başarılı nesiller yetiştirmek için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Atatürk’ün ‘Sporcunun; Zeki, Çevik ve Ahlaklısını Severim’ sözüne istinaden, bütün sporcularımızı hem sportmence hem de ahlaklı bir şekilde yetiştirmenin çabası içindeyiz!” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here