Asaf Güven Halkın Dualarıyla Geliyor

0
263

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Doktor Asaf Güven’e en güzel manevi destek anne ve oğuldan geldi. Güven’in 31 Mart yerel seçimlerini kazanması, güçlü ve muzaffer kılması için bahur yakıp dua ederken, birlik beraberlik çağrısı yapan annesi Lemye Yıldırım’ın görüntüsünü sosyal medyada paylaşan oğlu İbrahim’in videosu tıklanma rekorları kırarken, yüzlerce Arsuzlu, içten edilen duaya ‘Allah kabul etsin ve Amin’ yorumunu yazdı.

“Arsuz Hepimizin, Kenetlenelim”

Güven ve samimiyet temelinde Doktor Asaf Güven ile duayla gönül köprüsü kuran Arsuz’a bağlı Gülcihan Mahallesi’nden Lemye Yıldırım’ın oğlu video ile birlikte yaptığı paylaşımda ayrıca; “Biz mevcut değerli Başkanımız Sayın Nazım Culha için de annemle bahur yakıp, dualar etmiştik. Şimdi ise değerli yeni başkanımız Sayın Asaf Güven için bahur yakıp dualar ediyoruz. Vatanımıza, Arsuz’umuza, Hatay’ımıza hayırlı olur inşallah. Hepimiz kardeşiz, bölünmeyelim. Bu memleket bizim ve martın sonu bahar inşallah” diyerek, herkesi birlik olmaya ve Asaf Güven’in etrafında kenetlenmeye davet etti.

“Bu Birlikten Kuvvet Doğacak”

İlçenin gelenekleri doğrultusunda, manevi desteğin en güzel örneğini sergileyen anne ve oğlun sosyal medyadaki görüntüsünü izleyen CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Doktor Asaf Güven ise çok duygulandığını belirterek; “Paylaşmanın, hoşgörünün, güzelliklerin yaşandığı ilçemiz Arsuz’da gücümüze güç katan hayır duasından dolayı Lemye Yıldırım ve ailesine çok teşekkür ederim. Bu birlikten kuvvet doğacak. Birbirimize ve duaların gücüne sarılarak 31 Mart’ta Arsuz’a baharı getireceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here