‘Artık Tüketen Değil, Üreten Bir Kulüp Olacağız!’

0
45

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, Takım Hakkında Sürekli Bilgi Alıyor…

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezon öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Kenan Mercanoğlu, yardımcıları Halit Yavuz ile Kenan Kurt nezaretinde Karayılan Belediye Spor Tesislerinde çalışmalarını sürdüren Turuncu-Mavili ekipte büyük çoğunluğunun genç ve yetenekli futbolculardan oluşması dikkatlerden kaçmıyor. Zevkli ve neşeli geçen antrenmanları zaman-zaman da genç futbolcuların aileleri de tribünlerden takip ediyor.

Başkan Tosyalı’dan Gençlerimizi Yalnız Bırakmayın Talimatı

Halen kendi konutunda tedavisi devam edilen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın yönetime ‘Gençlerimizi yalnız bırakmayın’ talimatı üzerine, Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, 5 Temmuz İskenderunspor’un çalışmalarını sürdürdüğü Karayılan Belediye Spor Tesislerindeki antrenmanı izleyerek Koordinatör Seyfi Kesik’ten bilgiler aldı. Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal; “Başkanımız Fatih Tosyalı’nın selamlarını getirdim” dedi.

Türk Futboluna yaptığı başarılı hizmetleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise yaptığı açıklamada; “Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Bu gençler bizim gençlerimiz. Artık tüketen değil, üreten bir kulüp olacağız diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here