Arsuz’da Coşkulu Bayramlaşma

0
62

Kurban Bayramı münasebetiyle Arsuz Kaymakamlığınca organize edilen bayramlaşma programı bayramın ikinci günü demir yolları kampı bahçesinde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına Arsuz Kaymakam Musa Sarı, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Mehmet Güzelmansur, Garnizon Komutanı Albay Ünsal Kızıl, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, gaziler ve şehit aileleri ile ilçemizden ve dışarıdan gelen misafirler katılım gösterdi.

Bayramlaşma programında milletvekilleri ve belediye başkanları bayrama dair çeşitli mesajlar verirken Kaymakam Musa Sarı bayram temennilerinin yanı sıra İçişleri Bakanlığının her bayram için yaptığı uyarıları hatırlattı. Bu bayramın sloganının, dönüş yollarının acıya dönüşmemesi için ‘Kemerin Ses Getirsin’ olduğunu kaydeden Kaymakam Sarı, mutlaka emniyet kemeri takmaya dikkat etmeleri yönünde tüm misafirleri uyardıklarını ifade etti.

Bayramlaşma programının ardından protokol ve misafirler Garnizon Komutanlığı, ilçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, 112 Acil Tıp İstasyonu ve şehit ailesi ziyaretleri gerçekleştirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here