Arsuz Karaağaçspor, Ceyhanspor’u 2 Golle Uğurladı

0
337

Stat: Karaağaç Spor Tesisleri

Hakemler: Ahmet Cengiz Gök*** Emrah Selim Gök*** Enes Temel***

Arsuz Karaağaçspor: Samet*** Başaran*** Gökhan*** Mert Ekenel*** Mehmet Vahit*** Oğuz Kaan*** Sefer*** Özkan Yılmaz*** Özgür Çelik**** (Dk. 90 Oktay Sönmez*) Ali Korkmaz** (Dk. 46 Tuğrul Günay**) Haşim**** (Dk. 81 Süleyman*)

Ceyhanspor: Metehan* Taner** Gürol* Abdullah* Samet Alpaslan** Yusuf* (Dk. 77 Burak*) Azat* Nezir* (Dk. 88 Remzi*) Eray* Utku Başman** Erdi* (Dk. 61 Okan**)

Sarı Kartlar: Samet, Sefer, Özgür, Özkan (Arsuz Karaağaçspor), Erdi (Ceyhanspor)

Kırmızı Kart: Dk. 72 Özkan Yılmaz (Arsuz Karaağaçspor)

Goller: Dk. 21 Özgür Çelik, Dk. 52 Haşim Ateş (Arsuz Karaağaçspor)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Arsuz Karaağaçspor, kendi saha ve seyircisi önünde Ceyhanspor’u 2-0 mağlup ederek ligin üçüncü haftasında 3 puan ile tanıştı. Arsuz Karaağaçspor’a galibiyet getiren golleri Özgür Çelik ile Haşim Ateş attı.

Milletvekillerinden Karaağaçspor’a Tam Destek

Arsuz Karaağaçspor’a zorlu Ceyhan mücadelesinde destek vermek amacıyla Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin ile İsmet Tokdemir’in yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazın Culha İTSO Başkanı Levent Yılmaz da protokol tribününde hazır bulundular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, daha sonra soyunma odasında Arsuz Karaağaçsporlu futbolcuları ziyaret ederek desteğinin devam edeceğini söyledi. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da ikinci golü atan Haşim Ateş’i yanına çağırarak tebrik etti tüm futbolcuları elde ettikleri başarıdan dolayı de kutladı.

Sevinç Yumağı Oluşturdular

Arsuz Karaağaçsporlular Ceyhanspor karşısında elde ettikleri başarıdan dolayı adeta sevinç yumağı oluştururken, Özgür Çelik’in attığı golün ardından topluca asker selamı verdiler.

Bu arada karşılaşmanın 2. dakikasında rakibiyle girdiği mücadelede sakatlanan ve uzun süre oynadıktan sonra devre arasında oyundan alınan Ali Korkmaz ikinci yarıda ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Milletvekili Suzan Şahin’den Islıklı Tezahürat

Öte yandan karşılaşmayı izlemek üzere Karaağaç Belediye Spor Tesislerine gelen CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, müsabakada ev sahibi Turuncu-Beyazlı ekibin başarılı futbolcularında Haşim Ateş’in attığı golün ardından heyecana kapılarak, alkışlamak yerine ıslıkla tezahürat yaptı.

Milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir ile Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Arsuz Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan da golün ardından futbolcuları ayakta alkışlarken, Başkan Vekili Emir Aracı’nın da heyecanlı şekilde sevinmesi dikkatlerden kaçmadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here